Legyen szíves figyelmesen olvassa el ha úgy érzi, hogy garanciális problémája van!

A táskáink nagyon jó minőségűek és nagyon kevés a ténylegesen gyártási hiba, de ezt is emberek készítik, és ők is hibázhatnak néha.

A  legtöbb Dakine hátizsákra és táskára 2 év garanciát vállalunk a gyártásból eredő hibákra , rendeltetésszerű használat mellett!
Ez a vásárlás napjától számítva 2 naptári év, melyet a vásárló a vásárlást igazoló blokk/ számla bemutatásával  tud igazolni .
Rendeltetésszerű használatnak minősül a hátizsák háton hordása, a tároló kapacitás betartása, megfelelő tisztítása...
Nem rendeltetésszerű használat a táska földön való vonszolása, tároló kapacitásának túllépése, nem megfelelő hőfokon történő mosása, nem megfelelő viselése (lásd mellékelt kép)

Garanciának minősül  (és elég ritkán fordul elő):
-Cipzár meghibásodása  , kivéve ha a használó túllépte a tárolókapacitást ..azaz túlterhelte a táskát!
-Varrások , vállpánt, elszakadása  ,  kivéve ha a használó túllépte a tárolókapacitást ..azaz túlterhelte a táskát!
-műanyag csatok meghibásodása, mely az anyag gyengeségéből és nem külső erő  hatására keletkezik!

dakine garancia

NEM minősül garanciának ( és többen megpróbálkoznak vele):
-Túlterhelésből eredően az anyag elszakad, meggyengül, a bélés kiszakad, elfoszlik .
pl.: az iskolai könyvek és a tornacucc nem minden esetben fér bele ugyanabba a táskába, kiránduláshoz sem fér bele 2 heti elemózsia egy táskába stb.... ilyen esetekben válasszunk nagyobb táskát, de semmiképpen se a táskát hibáztassuk ha nem fér bele minden amit szeretnénk!
- a gyerekek gyakorta húzzák vonják a táskákat egyik teremből a másikba, vagy a buszmegállóban stb...  ha ilyen esetekben az anyag elgyengül , elfoszlik, esetleg kiszakad az nem a gyártásból eredő hiba!
-manapság divat, hogy a vállpántot maximálisan kiengedik, és a hátizsákot a fenekükig leengedve hordják a  fiatalok! Ilyenkor a hátizsák jobbra –balra súrlódik, és az anyag a táska hátsó alsó részén meggyengül eselteg kifoszlik... Természetesen ez nem rendeltetésszerű használat , így ne mis garanciális! Mostanában sokan próbálkoznak ezzel!
-oldaltáskák horsásánál a táska testtel érintkező része kidörzsölődik kifoszlik, ez megint viselési sajátosság, lehet a kabát csatja, cipzárja  stb... amihez dörzsölődve kikopik az anyag!

dakine garanciadakine garanciadakine garanciadakine garanciadakine garanciadakine garanciadakine garancia

Amennyiben úgy érzi, hogy tényleges garanciális problémája van, kérjük, hogy fotózza le, és a reklamációs panasz rövid leírásával juttassa el nekünk e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!
Ha garanciálisnak vélhető az eset akkor, postai úton vagy személyesen kérjük majd a terméket eljuttatni a mintaboltunkba:
Dakine shop
3200 Gyöngyös
Páter Kis Szaléz út 22. Fsz 8 üzlet

Ezután a termékről szakértőnk készít szakvéleményt, és az eredményről értesítjük a vásárlót!
Amennyiben a termék javítható, úgy azt megjavíttatjuk, ha nem javítható és garnaciális úgy kicseéljük újra (készlet függvényében ugyanarra a színre, vagy hasonlóra)
Bizonyos esetekben árleszállítást végzünk!

Köszönjük, hogy elolvasta!

 

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 10 000 Ft feletti vásárlás esetén!
 x 

A kosár üres